Je bekijkt de reis...

Spanje
a
A
27 april 2014 14:52 | Door: petra
Hahaha pa kreeg een krop ijsbergsla naar zijn hoofd?! Veel plezier aan het strand! xx
27 april 2014 15:28 | Door: Hanneke
Zo te lezen, genieten jullie weer volop van het Spaanse vakantieleven! Lekker hoor! Hier ook alles goed, maar aanzienlijk minder warm dan bij jullie.... Geeft niet, alles op z'n tijd.
Genieten jullie maar lekker daar, tot het volgende verslag, xx
27 april 2014 18:04 | Door: Henk & Wil Joustra
Beste Ton en Ineke
Het is hier wat minder geworden met het weer, maar dat mag de pet niet drukken.
Vanmorgen weer heerlijk in s, Graveland gewandeld twee reeen gezien ,stonden rustig te grazen.
Het is nu wel erg mooi in s,Graveland met al die bloeiende rododendron ,n lust voor het oog.
Gaan waarschijnlijk 9 mei richting Epse met de caravan ,kunnen dan wat makkelijker naar huis
voor verschillende zaken.
Hier gaat alles wel wat beter.
Ton gelukkig dat ze een krop sla naar je hoofd gooide ,en geen zak aardappelen ,daar moet je toch niet aan denken .
Maar jullie hebben het nog goed naar jullie zin.
Wij wensen jullie nog een heel mooie en fijne tijd
liefs v.u .St Jan .Henk & Wil
28 april 2014 10:28 | Door: Ger en El
Hallo Ton en Ineke,
Een heel verhaal maar jullie genieten ervan en ga zo door voor ons schiet de tijd ook al op om naar Zuid Limburg te gaan.
Het weer is hier goed niet veel regen in deze streek maar in de rest van het land valt meer regen dan hier .
Ik weet niet of dit al eerder heb verteld maar deze reactie komt naar jullie toe via mijn laptop.
Deze moest ik aanschaffen omdat de laptop van de club niet goed meer werkte en de club geen geld had om een andere te kopen en heb ik er een gekocht want die heb ik nodig om de uitslagen van de kaartclub te maken en door te sturen naar de redactie van de club.
Voor mij is het ook makkelijk ik hoef nu niet steeds naar boven naar de andere computer.
Nou luitjes geniet van jullie reis let goed op je zelf en tot schrijvens.
Groetjes El en Ger
29 april 2014 17:39 | Door: Laura en Ab
Mooi reisverslag. Ik kan er wel uit lezen dat jullie genieten. Heeeel goed!
Jullie hebben natuurlijk wel de allereerste Koningsdag gemist! Was heel gezellig en natuurlijk had Laura ook weer haar jaarlijkse uitje. Stond om half vijf op, moet je maar leuk vinden.
De dag is heel goed verlopen, gelukkig.
Wij zijn ook aan het aftellen. Nog 5 weken en dan op naar Schotland.
Ole en veel liefs,
Laura en Ab
1 mei 2014 10:13 | Door: Jan en Ineke
Hallo Ton. En Ineke
Pas nu je bericht gelezen. Jullie vermaken je prima zo te lezen. We wensen je nog veel plezier en een veilige thuiskomst.
Groetjes, Jan en Ineke
2 mei 2014 19:38 | Door: a.vredenbregt
Hoi Ton en Ineke,
Mooi om over al die fijne plekjes te lezen waar jullie geweest zijn.
Geniet er nog even lekker van.
Hier is het nu weer koud en de zon laat het ook behoorlijk afweten deze week.
Volgende week de laatste oppasdagen, voorlopig, Anneloes gaat dan met zwangerschapsverlof
Wij weten nog niet wat en/of we iets gaan doen in Mei., Bram moet eerst nog spelen op 5 mei in nhet Westerpark en de verjaardag van Finette, 10 mei kunnen we ook niet overslaan. Daarna zien we wel
Doe rustig aan, elke dag een stukje , zo kom je bijna vanzelf weer thuis.
Lieve groeten van Anneke