ze zitten bij mac donald die oudjes
Door: ineke
Blijf op de hoogte en volg Ton en Ineke
26 September 2015 | Duitsland, Bautzen
We zijn nu in Zwickau. Na de laatste mail vanuit Bautzen zijn we in Gorlitz geweest, half duitsen half poolse stad.
Het Duitse gedeelte is heel mooi. We konden een orgelconcert bijwonen in de kerk, met uitleg. Was bestemd voor een groep, maar wij konden erbij.
de moeite waard.
Daarna een paar dagen in Zittau op een luxe camperplek gestaan, met toilet,water en zo.
Op gras, dus heerlijk liggen zonnen. Met de stoomtrein op de achtergrond en de metro boven ons hoofd over de brug.
Op zondag zijn we weer verder gegaan naar konigstein, in het saksische sweitz park, gebergte. Schitterende weg, maar naar Konigstein hoef je niet te gaan, het stelt niets voor! Met de bus maar naar bad schandau gegaan, een ritje van 10km, dat was de moeite waard.
we stonden op een luxe camperplek aan het water. Maar heel vochtig, dus gelukkig was het maar oor 2 dagen.
via een weer prachtige rit naar het erzgebergte gereden. Een gehucht, genaamd Seiffen, bleek een leuk plaatsje met minstens 10 winkels waar houtsnijwerk te koop was. We zijn in bijna allemaal geweest en hebben ook wel wat gekocht.
Snachts was het doodstil, tot de brandweersirene begon te loeien, toen was het even gedaan met de rust. We hebben toen voor het eerst de kachel aangehad, savonds en smorgens.
volgende dag door naar Annaberg Buchholz, de hoogst gelegen plaats in het erzgebergte. Nou ja we zijn er geweest.
Doorgereden naar Zwickau, waar we gewoon in een rustige straat staan, want de camperparkeerplaats is bezet door de kermis, daar hoeven we niet te staan.
Morgen naar Gera, dan Jena, Weimar en Erfurt.
iedereeen bedankt voor de mailtjes terug.
Ab en laura weer welkom thuis, paul en wen zijn gisteravond goed in het hotel aangekomen.
Henk en Wil fijne 52etrouwdag morgen.
Aartje alvast gefeliciteerd met je verjaardag. Ton belt je nog even.
een kus voor iedereen
o arie en rita morgen welkom thuis
ton en ineke1
26 September 2015 - 14:03
Petra :
Hallo mopjes,
Heerlijk dat jullie zo lekker genieten.
hier wordt het nu even nazomer ook nog lekker even genieten dus
Xxx -
27 September 2015 - 07:38
Familie Vos:
Wat leuk om met de camper allemaal kleine plaatsen te bezoeken!
Heel veel plezier nog!
Xxx -
27 September 2015 - 17:52
Ab En Laura:
Hallo Zus en Zwager,
Volgens mij hebben jullie het geweldig naar jullie zin. Houden ZO!!!
We zijn helaas al thuis, na een geweldige vakantie. Genoten van de natuur en de wildlife, maar ook zeker van de mooie dingen in New York en Las Vegas.Zijn nu nog even bezig met de Jetlagg en het verwerken van ale mooie ervaringen. Het is echt een topvakantie geweest. We kijken met heel veel plezier al weer terug op de vakantie. Auto had te lang stilgestaan en wilde niet starten en dus weer de hulpdienst ingeschakeld en inmiddels al weer geheel opgelost. Wel even problemen met de computer. Harde schijf is stuk. Hebben nog wel gelukkig een copie van de documenten kunnen maken en het herstel bij Rudy neergelegd. Dus we reagreen nu via de tablet. Verwerking van de fotoś en videoś zal dus iets langer gaan duren. Komende week zal voor mij in het teken staan van de reactie naar de kantonrechter en dan wordt het afwachten hoe deze gaat beslissen!
Veel plezier verder en mochten Paul en Wendy dit lezen dan ook heel veel plezier in het mooie USA.
Lieve groetjes en blijf genieten,
Laura en Ab
30 September 2015 - 19:35
A.vredenbregt:
Hoi Ton en Ineke,
De afgelopen twee weken was het hier een beetje regenachtig en koud, we hadden de kachel al af en toe aan maar deze week is het heerlijk nazomers weer.
Jullie genieten er lekker van begrijp ik. Wij hadden het druk met allerlei bezoekjes
Heel veel genieten maar. hartelijke groet Bram en Anneke -
01 Oktober 2015 - 13:53
Henk En Wil Jousstra:
Hallo Ton en Ineke .jullie houden het nog al uit ,is wel n teken dat jullie het naar je zin heb.
Het is gelukkig ook prachtig weer,dus geniet er nog maar even van.Wij gaan er ook nog even
Van genieten ,in Arlon tegen LuXeburg aan hopen op mooi weer. Was erg gezellig afgelopen
Zondag,met de meisjes en Jermoen. Nog een fijne tijd wees zuinig opelkaar ,we horen wel weer van elkaar.
Liefs nog van uit de St Jan . -
01 Oktober 2015 - 19:47
Hans:
Lieve Ton en Ien. Het is weer een heel verhaal en leuk om te lezen, jullie maken wat mee.Gisteren is Sjoukje veertig geworden, ze gaan a.s zaterdagavond uit eten met haar familie. Maar wat ze nog niet weet is dat de rest van de vrienden s,avonds in de kroeg zijn waar zij een afzakkertje gaan drinken. Dus hopelijk vindt ze dat leuk. Wij gaan a.s maandag ook nog even weg, naar een boswachters huis midden in het bos. Er mag daar alleen door de huurders van dat huis met de auto e.o de fiets gereden worden. Dus heerlijk rustig tussen de hertjes en alle andere beesten. Wij wensen iedereen alvast een fijn weekend en de vakantie gangers een mooie tijd. Liefs Hans en Emy