De tijd vliegt voorbij
Door: Ton en Ineke
Blijf op de hoogte en volg Ton en Ineke
30 November 2025 | Spanje, Daimús
Lieve allemaal,dank voor jullie berichtjes.
De week is weer voorbij gevlogen en wat hebben we gedaan?
Ton is gevraagd smiddags te jeudeboulen. Hij gaat 2x in de week. Met z'n achten zijn ze.
WiFi is vrij op de camperplek,maar er komen steeds meer mensen met campers,die hun router van thuis loskoppelen en dan gebruiken om op internet te gaan! Dan is dat zeg maar 1lijn,die constant bezet is. Zo zijn er 6 a 7 mensen die zo'n lijn bezet houden en zo onze lijn eruit gooien.
Gelukkig heb ik extra telefoon! Dat is onbeperkt,net zo als sms die is ook onbeperkt.
Dus reageer ik niet en iemand moet ons spreken,gebruik de telefoonlijn.
Zo dat was het weer voor deze week!
Morgen is het 1december! De laatste maand van 2025!
Blijf gezond en tevreden.
Liefs Ton en In
30 November 2025 - 15:40
Petra :
Zo paps in de competitie! Leuk! Geniet lekker en alvast veel plezier samen met Gerrie!
30 November 2025 - 19:51
Anneke Vredenbregt:
Gister mn ,zus, hier n dagjeven vandaagvfrans en ina hier .terug op hun e bike. Regenbroek aan
Vanmorgen heb ik nog 1 uur gewandeld, wind en zon was n vol weekend
01 December 2025 - 11:43
Laura En Ab:
Hallo Zus en Zwager,
Sporten is altijd goed, houd je bezig en is heel vaak ook gezellig.
De paella ziet er goed en leeker uit. Wel een KLEIN pannetje[e-1f602].
Ik neem aan dat de pan leeg is gegaan.
Lieve groetjes,
Laura en Ab
01 December 2025 - 16:26
Hans:
Ton en Ineke dat ziet er allemaal lekker uit, jullie moeten wel blijven bewegen anders gaat het niet goed komen. Ik ben wel een beetje jaloers als ik die pan paella zie heerlijk is dat. Het is hier zeer onaangenaam weer het regent waait en het is maar zes graden ik was er vandaag een paar keer uit maar ben blij dat ik nu lekker bij de kachel zit. Dus ik dacht ik zal me,n grote broer en schoonzus eens even een berichtje sturen, vandaar. Ik wens jullie een hele fijne vakantie verder en geniet er van. Knuffel uit mijdrecht