Morgen gaan we een stukje richting Extremadura
Door: Ineke
Blijf op de hoogte en volg Ton en Ineke
22 April 2018 | Spanje, Gandia
Na een 10 dagen op een camperplek in Daimus gestaan te hebben,gaan we morgen hier vertrekken. We zijn het nog zeker niet zat,maar de extra Madura gaat trekken! Het weer wordt daar beter, aanstaande week nog wel regen,maar zeker geen dagenlang.
Nadat we Petra op Valencia af hebben gezet,rijden we in Hondenweer naar Daimus. Het werd al donker en het stormde!
De volgende dag was het een stuk beter weer. Langzaam wordt het in Spanje ook beter, maar in Nederland waren de temperaturen hoger dan in Daimus. We hebben het hier aardig verkend! 11km van Oliva vandaan,goed te doen op de fiets. Eigenlijk rechtdoor. Heerlijk langs de bloeiende sinaasappelbomen fietsen! Die geur verveelt niet!!!
Gandia verkend, Grau een voorstadje aan de zee,een echte boulevard, gezellig. De haven van Playa is simpel en niet groot.
Wel naar het strand geweest. Heel stil,water heel koud, maar er in geweest tot de haren. Zowel Ton als ik.
Een gezellige camperplek met vrijdag een paella met zijn 12 en! Op de plek gemaakt door moeder en dochter. Heerlijk met kip,glaasje sangria en een sinaasappel toe! Dit hadden we nog niet meegemaakt. De bezetting is toch iedere dag wel 60 a 70 %.
Morgen dus weer op avontuur.
Geen WiFi,dus sms of telefonisch.
Voor Jeroen van Marieke een feestelijke verjaardag op Koningsdag.
Voor Ab en Laura, Familie Vos een fijne vakantieweek.
Irene en Maaike, een fijne verjaardag. Hartelijk gefeliciteerd!
Liefs van ons
22 April 2018 - 19:43
Jofra:
Gezellig toch zo'n verhaaltje !! Voor ons schiet het ook op .wij vertrekken vrijdag met casper en rosanna ook het avontuur tegemoet ! Wie weet misschien kruisen onze wegen elkaar .gr jofra
23 April 2018 - 10:27
Laura En Ab:
Hallo Zus en Zwager,
Weer een reisje voor de boeg. Doe vooral rustig aan en geniet van al het moois. In Nederland wordt het weer wat minder, maar dat merken we vanzelf wel. We hebben in ieder geval een paar prachtige dagen gehad. Maar eerst nog even Koningsdag!!!
Veel plezier en lieve groetjes,
Laura en Ab
23 April 2018 - 10:33
A.vredenbregt:
We dachten het al dat het weer niet al te best is daar. Maar je hebt nog tijd.
Wij zijn druk. Lon ligt in het z.huis, gevallen met fiets Gat in hoofd, gebroken sleutelbeen, en klaplong. Ja Koert zit nu met de kinderen. Vrijdag is het gebeurd. zaterdag drain erin, veel pijn. gaat nu iets beter. Ze heeft vanmorgen alweer gedoucht.
Vanmiddag halen wij de kinderen op en nemen ze mee naar het zh. Met koningsdag is er een bij ons en een bij Anneloes. Bram moet dan spelen. Lonneke komt misschien ook later, kan wanneer ze thuis is nog niet voor haarzelf zorgen.
Het weer was hier de afgelopen dagen extreem warm. We hebben er helaas niet zo van kunnen genieten
maar er komen vast nog wel heel veel mooie dagen aan, voor jullie en voor ons.
Groetjes Anneke -
23 April 2018 - 15:02
Hans:
Ton en Ien het is goed om te horen dat jullie het fijn hebben en volop genieten.
Het is hier extreem warm geweest was lekker maar zoals het nu is kun je het langer volhouden.
We proberen hier ook te genieten in de weekenden lekker samen fietsen, we zijn ook al een beetje verkleurd.
Ik heb het redelijk druk ik vlieg van de ene naar de andere afspraak. het is voor eeen goed doel.
Lieve groet Hans en Emy -
27 April 2018 - 19:14
Jan En Ineke:
Hallo Ineke en Ton,
Het heeft even geduurd voor ik je schrijf. Ik kan merken dat jullie je prima vermaken. Fijn zo.
Hier niets nieuws. Veel rommel in de buurt. Omgezaagde bomen, grasveldjes verdwenen maar nog geen straten waar je niet meer door kan.
A.s. Maandag komt de handwerkclub weer bij mij, zonder Annerie, die moet oppassen, en zonder jou natuurlijk.
Vandaag was hier Koningsdag. Alles gelukkig goed verlopen in Groningen. Gelukkig maar. Hier natuurlijk de gebruikelijke rommel. To h heb ik nog een mooie vingerhoed en wat handwerkspul op de kop getikt (had ik natuurlijk wel nodig).
We wensen jullie nog een fijne tijd.
Groetjes van Jan en Ineke