We zijn weer thuis!
Door: Ton en Ineke
Blijf op de hoogte en volg Ton en Ineke
12 Maart 2023 | Spanje, Xàbia
Lieve allemaal,
We zijn nu een week thuis!
We gingen uit Javea weg met een beetje regen.
Al gauw bleek,dat er iets met de startaccu zou kunnen zijn. Tot Ghandia gereden,maar er moest naar gekeken worden. Al snel een Iveco garage gevonden. Autocaravane muy bien. Met de mobiel sprak de monteur iets op de vertaler en ik kon het in Engels lezen. Perfect toch!
Het was de dynamo, ze hadden er één en meteen een monteur om te repareren.
Na 3,5 uur konden we de snelweg weer op. Tot Peniscola gereden, één van de 4 vrije plekjes op de camping genomen. En wie liep daar? Joop van Aaltje, die waren ook vanmorgen weggegaan. Even lekker wat gedronken met ze.
Vroeg naar bed..om 8.15 vertrokken we weer,na Joop en Aaltje nog even gedag gezegd te hebben.
Volgende stop was Montelimar,de nougat stad!
Gewoon in de wijk gestaan,vlakbij de bakker!
Heerlijk stokbrood.en smiddags een croissant!
Millery was de volgende stop. De meeste campers waren Nederlanders.
Zondag om 2 uur waren we thuis.
Het was een lange vermoeiende reis. Misschien kwam het door de drukte,want zaterdags ging het wintersport verkeer weer naar huis! Zondag ook nog wat.
En met tanken kun je bij bepaalde tankstations niet meer met ing pas betalen. De pas werd niet herkend. Dus volgende pomp weer proberen.
Contant geld in portemonnee gedaan,maar dan konden we toch met de ing pas betalen....
Het is koud in Nederland,maar smorgens en savonds was dat ook zo in Spanje.
Het is weer uitpakken,wassen,strijken. Camper wegbrengen naar garage,maar er moet meer aangedaan worden,dus a.s. dinsdag weer naar de garage brengen. Dan schoonmaken en wegbrengen tot de volgende rit.
Dankjulliewel voor de berichtjes terug en het lezen van de verhalen.
Liefs Ton en In.
12 Maart 2023 - 23:04
Fred:
Gelukkig weer heelhuids terug, dat is toch het belangrijkste.
Nu weer uitrusten de eerste paar dagen.
Rustig aan.
Groeten Fred