In Spanje wordt het ook kouder
Door: Ton en Ineke
Blijf op de hoogte en volg Ton en Ineke
23 November 2025 | Frankrijk, L'Hospitalet
Lieve allemaal, het zonnetje schijnt lekker,maar we zitten nog niet buiten. Er staat een koude wind. Maar in Nederland is de eerste sneeuw gevallen en de eerste wedstrijd op natuurijs in Winterswijk.
Maandagavond flink regen en onweer! Het bleef komen,we zitten 1kilometwr van zee,dus onweer kwam steeds terug.
Dinsdag naar Decathlon geweest,mijn grijze dikke vest is ?,dus nu een lichtgroen met wit vest met kapuchon en ritsen. Gisteren al aangehad.
Woensdag was het 'snachts best koud. Vaker het kacheltje aan.
Donderdag was Sarah jarig 14 jaar! 'savonds gevideo'd. Vrijdag weer paella op de camperplek,toch wel veel mensen,gezellig.het blijft lekker. Mevrouw uit Daimùs doet het met veel plezier! En de hele grote schaal is leeg,als ze weggaat. Oh ja,mijn bodylotion was op maar ik had ook de bus van Rituals meegenomen. Ik maak hem open en smeer,ik denk er zitten korreltjes in,hoe kan dat? Nou het was scrub!!
Kon ik me weer wassen!! Zaterdag in Gandia eerst naar het centrum,niet kunnen kopen
Op de weg terug naar het overdekte centrum,daar zat een Rituals winkel.
Dus weer opgelost.
We beginnen weer aan de nieuwe week.
Blijf gezond allemaal! Liefs Ton en In.
23 November 2025 - 10:55
Anneke Vredenbregt:
Bij mij gi ng er nu een groot stuk van weer n andere kies boven af, gatver,als je ouder wordt allemaal van dit soort dingetjes,.kan maandag weer naar de tandarts.er moet nu n kroon maar over.houdt je lekker bezig.Anneloes kan meedoen aan n onderzoek in umc..kan moeilijk accepteren dat ze ook niet meer kan korfballen, zit nu aan de knoppenkast als nienke wedstrijd speelt.
Hier lag vanmorgen beetje sneeuw
23 November 2025 - 13:54
Henk En Wil Joustra:
goedemiddag Ton en Ineke .Het was hier vanochtend iets wit , van iets sneeuw maar het was ook best snel weg .het is ook maar twee gr Dady niet echt warm .
maar ook binnen vermaken we ons best . Dan is het bij jullie toch wel beter .
daarom zijn jullie ook naar Spanje gegaan .net een lade van een keuken blok gerepareerd die vielecht uitelkaar maar ziet er weer goed en netjes uit .verder alles rustig hebben de kachel lekker aan is aangenaam van temperatuur .proberen julllie maar te genieten.
heel veel lieve groetjes v .u de St Jan[e-1f60d][e-1f60e][e-1f6f7]
23 November 2025 - 14:02
Petra :
Ik lig in een deuk over de scrub. Wij hebben hier vandaag een snikhete dag. 43 graden was t toen we vanmiddag in de auto stapten. Nu even siësta want de dieren zijn toch verstopt in de schaduw. Hopelijk voor jullie straks weer wat warmer! Kus
23 November 2025 - 14:17
Laura En Ab:
Hallo Zus en Zwager,
Ja, dat is even wennen. Ik heb ook geen idee hoe het weer zich verder ontwikkeld. Zitten nu op vliegveld van Singapore de laatste 3 uurtjes door te brengen. Vliegen om 23:55 uur.
Was vandaag 30 tot 32 graden in Singapore. Dus maar een rustige dag van gemaakt.
Wij wensen jullie nog vele zonnige dagen toe en vooral veel plezier.
Lieve groetjes,
Laura en Ab
24 November 2025 - 13:46
Hans:
Ton en Ien Even een groet uit een zwaar bewolkt mijdrecht jullie zitten daar goed en lekker aan de paella er gaat niks boven een goed leven en dat hebben jullie in het spaanse land. Heerijk eten en drinken heel veel zien en gezellige mensen ontmoeten, wat wil je nog meer. Ook het leven hier is goed en gaat gewoon door een dag of een week het vliegt voorbij en dat is een goed teken. Ga er verder van genieten en doe de dingen waar jullie van genieten. Groetjes Hans