We zijn in Spanje in Zumaia.2024
Door: Ton en Ineke
Blijf op de hoogte en volg Ton en Ineke
13 Oktober 2024 | Spanje, Zumaia
Lieve allemaal,
Woensdag 9 oktober _ 9.30 zijn we vertrokken door Arie en Rita en Chander en Claudia uitgezwaaid. Vero-Lyse en Jayvin en Donja waren voor school al geweest. O,zei Jayvin,jullie zijn er niet met mijn verjaardag,dan krijg ik daarna mijn kado!
We moesten eerst naar Budel naar Tjeu van Horne de camperdealer voor het rode driehoekje in de display. Monteur heeft een zekering vernieuwd en alles doorgemeten. Hij zei Vodeg heeft verstand van het technische,ga daar maar naartoe. Vodeg was erniet,dus ingesproken en verder gereden.
Doorgereden tot Dudelange,nog net Luxemburg.
Regen,regen,regen.
Heerlijk geslapen en om 7.30u. weer vertrokken.
Drukke weg Metz naar Nancy. Wij toen richting Troyes route national. Regen,regen,regen. Voor Orleans overnacht. S'middags heerlijk vers stokbrood en croissant gegeten.
Vrijdag vanaf Anguileme in Lizeac overnacht op grote parkeerplaats bij school en kastanjes geraapt. Het was zo doodstil en donker,dat is niet fijn!
Zaterdag om 2uur waren we op camping in Spanje in Zumaia. De camping ligt heel hoog,prachtig uitzicht.
Zondag hele blauwe lucht,lekker buiten zitten.
We zijn de afgelopen paar dagen om 21.00u.
naar bed gegaan,dus hopelijk vanavond wat later.
Omdat hier de orkaan flink bezig is geweest,is er iets met de WiFi! Ik zit nu beneden op bankje te tikken.
We blijven hier een paar dagen.
Fijne zondag, wij gaan vandaag het restaurant proberen.
Liefs van Ton en In
13 Oktober 2024 - 10:06
Petra :
De vakantie is begonnen! Op naar veel mooie ervaringen en ontmoetingen....
13 Oktober 2024 - 10:10
Ab Borgstede:
Hallo Zus en Zwager,
Fijn om te lezen dat jullie vertrokken zijn en reeds in Spanje zijn aangekomen. Volgens mij nog net op tijd voor het weer.[e-1f329]️[e-1f327]️
Nog veel plezier en geniet vooral van de omgeving en van elkaar[e-1f618]
Lieve groetjes, Laura en Ab
13 Oktober 2024 - 10:10
Donja:
Fijn dat jullie goed aangekomen zijn. Geniet van het mooie weer.
We volgen de verhalen en zien jullie in het nieuwe jaar weer in Nederland.
Dikke kus van ons
13 Oktober 2024 - 12:34
Aart:
Ton en Ineke.
Goede reis gehad en goed aangekomen.
Geniet ervan[e-1f618]
13 Oktober 2024 - 15:21
Fred:
Alles is goed gegaan dus. Lange reis met veel regen las ik. Nu in Spanje en kunnen jullie genieten van beter weer en het zonnetje.
13 Oktober 2024 - 15:33
Jan En Ineke:
Hallo Ton en Ineke,
Fijn dat de reis zo goed is gegaan, ondanks de regen. Hopelijk verder zon.
Ik zal de Crea tea op de hoogte houden van jullie avonturen.
Nog veel plezier.
Grietjes van Jan en Ineke
14 Oktober 2024 - 20:15
Hanneke:
Ga lekker genieten van het Spaanse leven lieverds [e-2600]️[e-1f942][e-1f618]
16 Oktober 2024 - 14:56
Hans:
Ton en Ien fijn dat jullie goed aangekomen zijn, ga er van genieten, hier is het nu 19 graden dus ook lekker. Dikke knuffel