Feliz Anejo nuevo
Door: Ineke
Blijf op de hoogte en volg Ton en Ineke
04 Januari 2022 | Nederland, Almere-Buiten
In het Duits,Nederlands,Frans en Spaans zijn de wensen voor de andere campinggasten geweest.
En druk was het op de camping!
Om in je zomerkleren kerst en nieuwjaar te vieren is heel apart!
Petra had een kaart gestuurd naar ons en die kwam oudjaarsdag! Met een rendier van de Greetz. Hij hangt nog in de camper. De kerstverlichting,de sneeuwpopjes en de batterij kaarsen ook nog.
We zitten nu vanaf 11 uur buiten tot 5 uur! Vanaf 4.30 wordt het duidelijk koeler!
Gisteren in ene mist, het begon savonds en om een uur of 9 kwam de zon door!! Was weer droog smiddags!
Ton is een hobby begonnen in de windmolens maken van plastic flessen.
Diverse buren komen de lege flessen brengen, dan kan Ton weer snijden,plakken en bamboestokken halen bij de rivier!
Gera en Jan kwamen net vragen of we zin hebben met 3 koningen,donderdag,bij Sotovent te gaan eten. Ze gaan wandelend erlangs om te reserveren.
Tot de volgende keer.
Liefs van ons.
05 Januari 2022 - 09:45
Hans Joustra:
Ton en Ien, wat zitten jullie fijn in spanje op de eerste plaats vermaken jullie je en ten tweede is het mooi weer. Het is hier vijf graden regen heel veel wind en er komt natte sneeuw meer smaken hebben we niet. Ik zou vandaag gaan wandelen in het bos, maar gezien het weer nu gaan we morgen maar, dan wordt het wat beter zijn de voorspellingen. Het mag van mij wel zomer worden, of het moet nog even gaan vriezen. Heel veel plezier en blijf genieten. Hans