De zon schijnt weer!!
Door: Ineke
Blijf op de hoogte en volg Ton en Ineke
25 Januari 2022 | Nederland, Almere-Buiten
Gelukkig schijnt de zon weer! We hebben een paar sombere dagen gehad!
Ja,dan zitten we meer binnen dan buiten!
Dat zijn rustige dagen.
Gelukkig hadden we donderdag weer een optreden van Nadine, de zangeres, Irene,achtergrondzangeres, Gerard,Arthur de Nederlandse en Belgische gitarist en Barry,de Engelse gitarist.
Het was koud maar met vest en jas aan,was je met dansen zo warm. Brigitte zei,ik kom bij jullie zitten! Ze had haar oranje hoed en oranje body- warmer op,dus leek ze een Nederlandse, maar ze komt uit Kleef,Duitsland.
Na het camping feestje van bijna 3 uur optreden hebben we met zijn drieën nog wat gedronken. Ze vond de Mistela zoete wijn heerlijk! Zaterdagmiddag heeft ze pøfkes voor ons gemaakt. Wij zeggen drie in de pan,met rozijnen. Heerlijk! Mistela erbij! De rest van de 2 literfles bij haar gelaten!
Toen ze optraden waren Monique en Johan aangekomen,maar dat zag ik pas de volgende dag,toen ik langs liep en iemand zei: hè dat is Ineke!!
Monique en Johan zijn Belgen,maar na een paar jaar in Noorwegen gewoond te hebben,zijn het nu echte Goesenaars!
Jullie zijn weer bij! Tot de volgende keer!
Liefs Ton en In
25 Januari 2022 - 22:14
Ab En Laura Borgstede:
Hallo Zus en Zwager,
Zo te lezen hebben jullie het nog steeds geweldig naar jullie zin. Elke keer weer "oude" bekenden ontmoeten lijkt ons ook erg gezellig.
Geniet nog maar lekker.
Zojuist is bekend geworden dat de versoepelingen ook in Nederland gaan gelden. Laten we hopen en duimen dat het ook voorlopig blijft gelden of helemaal worden afgeschaft.
Nog veel plezier en lieve groetjes,
Laura en Ab