Onze 1e week is voorbij!
Door: Ton en Ineke
Blijf op de hoogte en volg Ton en Ineke
14 Juni 2025 | Kroatië, Rovinj
Lieve allemaal, ja de 1e week is al voorbij! Het is loeiheet! We staan om 7uur echt wel op,dan staat de zon te branden aan de hemel.
Eerst was Ton degene die meteen gaat zwemmen,daarna Petra ook meteen uit bed en nu ik ook,maar op mijn tempo.
Het is heerlijk!
Daarna douchen en ontbijten na het aankleden.
We zijn woensdag naar Prematura geweest daar houdt de weg op helemaal onderin voorbij Pula.
Daar ook heerlijk gegeten! Hele hartelijke eigenaar. Ton eerst vissoep toen schnitzel mit beilagen. Peet cordon blue zo'n grote,dat Ton ook de helft had. Ik had kalfslever een flinke portie!
We werden uitgezwaaid door de eigenaar.
Bijna op camping,boodschappen gedaan.
Ongelooflijk druk amper een plekje voor de auto.
Vandaag,zaterdag,eerst Rovinj ingeweest. Ons eerste ijsje genomen. Koffie en thee al op. Daarna boodschappen voor het weekend.
Peet had wraps gemaakt, met van alles.
Dus Ton en ik hadden de afwas.
We hebben gezelligheid aan de buren.
Anneke heeft een paar jaar gewerkt bij Joke en Frans in Amsterdam bij Rustiques op de Burg
De Vlugtlaan.
Morgen Vaderdag,dus iedere vader mag verwend worden.
Liefs van ons 3tjes.
14 Juni 2025 - 21:49
Hans:
Wat ik zo lees genieten jullie er wel van, dat wordt vasten als jullie terug zijn. Maar erg fijn dat jullie het zo naar je zin hebben. Hier vandaag vies klef weer ende komende dagen blijft het nog mooi maar wel iets koeler. Morgen groot feest op de camping ik kan er deze keer niet bij zijn helaas. Straks lekker slapen en morgen ge,ond weer op. Knuffel Hans
14 Juni 2025 - 21:51
Familie Vos:
Wat leuk dat jullie al zoveel hebben gezien en lekkers hebben gegeten. Dat klinkt als een prima vakantie! Ga vooral door met genieten! Liefs van ons!
14 Juni 2025 - 23:34
Anneke Vredenbregt:
Afgelopen dinsdag concertgebouw met lon geweest, chansons vertolkt door 3 zangers Brel, Aznavour en Piaf en prachtig concert,de contrabassist legde zulke mooie noten neer, tranen.
S middags had ik versterkers van Bram verko ht. We hadden veel gezamenlijke bekenden,t muziekwereld is dus klein.
Vandaag gewandeld 1,5 uur heen en terug strand.
Genieten jullie maar lekkervan alle mooie dagen.
Liefs Anneke
15 Juni 2025 - 09:32
Laura En Ab:
Hallo Zus, Zwager en Nicht,
Volgens mij genieten jullie van deze vakantie. Lekker zwemmen, ontbijten, bezichtigen en lekker eten.
Ton, fijne verjaardag en Vaderdag.
Lieve groetjes
Laura en Ab