Van Plasencia naar Palencia
Door: Ineke
Blijf op de hoogte en volg Ton en Ineke
24 Mei 2018 | Spanje, Robleda
Dank voor jullie mailtjes!
We zijn in Frankrijk! Aan het meer van Leon,waar we 15 jaar geleden al eens waren. Alleen de plek waar we toen stonden,herkenden we, verder niets meer. Oh ja het overdekte zwembad! Hier blijven we een paar dagen.
Van Plasencia naar Valladolid gereden. Het eerste stuk meteen door de bergen. Op 1356meter gereden.Voorbij Segovia werd de omgeving heel vlak. Valladolid reden we zo de stad door naar de camperplek. Er waren maar een paar campers.
Fietsen eraf en rijden maar. Wat een grote stad! Vorige keer alleen maar gelopen. Nu komen we veel verder. Maar laat ons niet los,want er is veel eenrichtingsverkeer,dus geen ga je anders,dan terug. Zo hebben we een paar dagen gecrossed. En iedere keer weer de accu's opgeladen. Vrijdags naar de overdekte markt. Moeder en dochter van de groentekraam waren er nog. De dochter herkende ons. Haar man had nu een baan bij de marine en zij was zwanger! Helemaal blij!
24 Mei 2018 - 11:25
Riek En Frans:
Hallo Ton en Ineke,
zo maken jullie toch heel wat mee.
Maar zo langzamerhand komen jullie weer rustig onze kant op
en is het weer afgelopen met de verhalen.
Maar ik schijf eigenlijk om je te feliciteren met je verjaardag morgen.
Wij wensen jullie een gezellige dag toe en daarna nog een goede reis.
groetjes Frans en Riek
25 Mei 2018 - 08:40
Laura En Ab:
Hallo Zus en Zwager,
In de 1e plaats, Ineke Van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag. Maak er een gezellige dag van.
Het weer in Nederland is prima en de vooruitzichten zien er ook goed uit. Dus blijf genieten en we wensen jullie een goede (terug)reis verder.
Lieve groetjes,
Laura en Ab -
25 Mei 2018 - 17:48
A.vredenbregt:
Hoi Ineke,
He, weer een jaar ouder, gaat toch maar zo vanzelf.
HARTELIJK GEFELICITEERD HOOR !.
Nog een gezellige avond gewenst.
Het is hier bijna Grieks weer.
Groetjes Anneke (en Bram )