Caceres
Door: Ton en Ineke
Blijf op de hoogte en volg Ton en Ineke
27 Oktober 2024 | Spanje, Cáceres
Lieve allemaal,
Net terug van fietsen naar Caceres. We zijn hier al een keer geweest!Ton wist het één en ik het ander nog.
Het weer houdt niet over. Gisteren regen tot 2uur. Vandaag blauwe lucht en in Caceres heerlijk zon.
Nu weer betrokken.
Het kasteel in het centrum wist ik nog.
We hebben een prachtige week gehad, van Palencia maandag naar Valladolid. Een heerlijke stad,waar het druk is,maar ze houden rekening met fietsers. We zijn naar de overdekte markt geweest,waar Ton dacht dat de dochter daar met fruit en groente stond. Ik dacht,dat de man, die net zo als wij wat te drinken nam,de echtgenoot van de fruitdochter was? Nee hoor,geen van beiden had het goed,bleek.
De volgende dag naar het park van de rozen en pauwen! Wat bleek,er was een oude man met een zak met nootjes,die de eekhoorntjes voerde. Ik kreeg ook een handje nootjes...geweldig zo van de ene boom naar de andere boom om de nootjes uit je hand te eten. Zelfs sprongen ze op mijn arm. Ton bleef foto's maken!
We hebben genoten de volgende dag ook weer...
Ik probeer zo weer foto's te uploaden..
Dankjulliewel voor alle reacties.
Sinds vanmorgen hebben we afgesproken,dat we hier nog een weekje blijven.
Liefs aan iedereen van Ton en In.
27 Oktober 2024 - 12:53
Donja:
Lekker genieten. Wat fijn om te horen dat jullie het weer naar jullie zin hebben.
Tot het volgende verslag weer
27 Oktober 2024 - 13:10
Chander :
Hoi Ton en Ineke...we kunnen zo meegenieten...heel veel plezier. Wat leuk jullie dagelijkse leuke ervaringen mee te kunnen lezen...
27 Oktober 2024 - 13:54
Hans:
Lieve Ton en Ien het is weer leuk om jullie verhalen te lezen., je proeft dat jullie enorm genieten. Fijn dat jullie je zo goed vermaken. Hier is het nu droog met het zonnetje erbij en 16 graden niet warm maar fijn om buiten te zijn. Lieve groet Hans
27 Oktober 2024 - 16:15
Anneke Vredenbregt :
Hier nog steeds heerlijk weer.vanmiddag op mn sportfiets naar Anneloes. Zij gaat as maandag met het gezin naar Parijs Disneyland, ik let op de katten. Kreeg twee vrijkaarten voor lichtjesfeest, soort Halloween, as donderdag tgvde 50 ste verjaardag v Zaanstad en Roeland die 50 is geworden
Jullie zitten op mooie plekken in Noord Spanje.
Geniet ervan en veel plezier.
27 Oktober 2024 - 18:00
Roelien Keizer-scholtens :
Wat heerlijk dat jullie weer zo genieten , hier was het ookheerlijk weer .dusl lekker gehandeld op de heide in Blaricum. Groetjes Roelien en Ben.
28 Oktober 2024 - 09:03
Henk Joustra:
Hallo Ton en Ineke
blij te horen dat jullie het naar je zin hebt ,en dat het weer ook goed is.
geniet er lekker van , het gaat allemaal zo snel .
hier is het ook nog heerlijk wat het weer betreft.
wij wensen jullie een heel mooie en fijne tijd .
geniet er van .
veel liefs van uit de St Jan
29 Oktober 2024 - 16:09
Laura En Ab:
Hallo Zus en Zwager,
Goed dat jullie je zo vermaken en allerlei uitjes en bezoeken ondernemen. Plaatje van het kasteel zier er mooi en zonnig uit. Wij zijn vandaag teruggekomen van een uitje van 3 dagen nar Barchem(Gld). Zondag goed weer, maandag redelijk en helaas dinsdag regen, dus maar naar huis gereden. Wel veel gewandeld, zowel in de bossen (zondag) als in plaatsen m.n. dinsdag. Hebben wel genoten van het Hotel en de omgeving.
Verder nog veel plezier en zonnige dagen.
Lieve groetjes,
Laura en Ab
30 Oktober 2024 - 19:01
Ineke Binhof:
Hallo Ton en Ineke
Op de TV zien we alarmerende beelden van overstromingen en meer ellende. Daar zitten jullie toch hopelijk niet in.
Hier is het redelijk lekker weer. Hopelijk bij jullie ook al weer gauw.
Groetjes, Jan en Ineke