Einde vakantie Oostzee 2022.
Door: Ineke
Blijf op de hoogte en volg Ton en Ineke
26 Juni 2022 | Nederland, Almere Stad
Lieve allemaal,
Aan alles komt een einde,dus ook aan deze vakantie.
We waren begonnen in Weener aan de Eems en geëindigd aan de Eems in Lingen.
We hadden het advies van Duitsers gekregen in de meimaand naar de Oostzee te gaan,anders werd het te druk! Dat klopte! Morgen gaat de eerste deelstaat vakantie krijgen in Duitsland. Als het warm is,is de Oostzee een streek,waar het een aantal graden koeler is!
We willen graag volgend jaar het laatste stuk ook zien. We zijn tot en met Wismar gekomen.
De laatste dagen waren we dus in Lingen. Het werd steeds warmer,dus fietsen is dan het lekkerste. We hadden 2 buiten dieren,2 roodborstjes kwamen steeds de kruimeltjes opeten. En de Nederlanders kwamen Duitsland binnen. Lingen ligt niet ver van de grens.
Als we van Duitsland komen,gaat Ton altijd bij Obelink aan. Ik blijf in de camper,want het is mij te groot en druk. Na Obelink rijden we naar Bakker Bril in Voorst en dan naar huis.
Woensdag hopen we de camper weer naar de stalling te brengen.
Weer alles gewassen,schoongemaakt binnen en buiten. Klaar voor de volgende reis.
Dankjulliewel voor het lezen,het reageren van de verhalen.
Liefs van ons en tot de volgende reis.
[e-1f618][e-1f91e][e-1f60b][e-1f377][e-26c5][e-1f490]
26 Juni 2022 - 13:57
Petra :
Welkom thuis! -
26 Juni 2022 - 21:17
Yvonne Van Hoof:
Lieve Ineke en Ton,
Fijn dat jullie weer veilig thuis zijn!
Waar het zomer is -
27 Juni 2022 - 09:00
Hans :
Lieve Ton en Ien welkom thuis even in en om het huis alles bekijken en natuurlijk genieten van het weer. Deze mooie periode afsluiten en weer kijken naar de volgende reis, veel plezier. Groeten Hans