We zijn nu in Daimùs
Door: Ton en Ineke
Blijf op de hoogte en volg Ton en Ineke
09 November 2025 | Spanje, Daimús
Lieve allemaal, het Spaanse leven is zon,wat regen,korte dagen maar we genieten.
Eigenlijk zijn we na Roses naar Cadaques gereden. Een spannende bergrit,geen brede weg en dan kom je in Cadaques,waar je eigenlijk maar 1kant opkunt en dat is naar boven.
We hebben 2dagen op een rotsig stuk gestaan.
3 Adria's op een rijtje, een flinke storm en zeker 10 campers.
Ton is op onderzoek gegaan de volgende dag en de dag daarna zijn we samen de snelste weg naar beneden gelopen om bij het woonhuis van Dali te komen. Ik had een rondleiding om 11.50u en een half uur later stond ik weer buiten.
Is het de moeite waard? Vond ik wel,kleine kamertjes,absurde kamers van Dali en aparte kamers van Gala,zijn Russische vrouw.
Toen weer naar boven gelopen. Ton eten gemaakt,want restaurant was gesloten.
Woensdag om voor 8uur vertrokken.
Jokelien en Kees konden nog niet weg,want Jokelien had haar tas in de kluis vergeten eruit te halen.
Wij hebben 589km gereden om om 3.15u op de camperplaats te komen.
Laatste plaats was voor ons. Vandaag ,zondag,konden we naar de zonkant verhuizen.
Even wennen. Zaterdag,gisteren naar Ghandia gefietst,daar konden we de markt niet meer vinden,uiteindelijk wel. De markt was heel druk,maar na een kop koffie bleek,dat aan de overkant een grote Mercadona was. In ieder geval een halve oude kaas meegenomen. Ton moest van de markt mooie tomaten en kaki's meenemen. Terug hadden we de weg weer snel gevonden.
Vandaag,zondag naar de markt in El Grau,maar eerst de camper verplaatst. De weg was zo weer gevonden en er was een loopwedstrijd. Toen nog wat gedronken en bij El andalusch heerlijk gegeten. Terug even gaan liggen. Toen nog buiten gezeten tot 17.45u. Nu pikkedonker.
Zo dat was onze week.
Dank voor jullie berichten. Blijf gezond en geniet.
Doen wij ook!
Liefs Ton en In
09 November 2025 - 20:28
Familie Vos:
Lieve Ton en Ineke,
Fijn om te lezen dat jullie genieten! Hopelijk heeft de oude kaas gesmaakt!
veel liefs van ons!
Patrick, Irene, Sarah en Aaron
09 November 2025 - 23:36
Anneke Vredenbregt:
Maandag gebridged. Di slag gewandeld bij Egmond binnen. En. Woensdag visite, , tussendoor veel bellen met zieke zus, zaterdag naar a. Elles, kleding uitgezocht v goede doel s avonds leesbeurt kerk ,vandaag mantelzorg compliment genuttigd met leontien e. Daarna bij haar gegeten
Terugrijdend naar huis. Supermaan aan de hemel
Dit was mijn week
Groetjes
Veel plezier
10 November 2025 - 12:27
Hans:
Lieve Ton en Ien jullie zijn er maar druk mee, maar zien en beleven heel veel. Het was gisteren een prachtige dag met zon, vandaag wel droog maar koud, maar bij jullie is het ook lekker de zomer is voorbij en de herfst heeft zeker ook zijn mooie kanten, want het is in de bossen prachtig met alle verschillende kleuren van het blad. Dus gaan we daar van genieten. Het is leuk om zo met elkaar in contact te blijven,, ga verder met genieten en maak er wat moois van. Dikke knuffel van uit een fris mijdrecht.
10 November 2025 - 16:26
Aïda:
Heerlijk hoor! Doen jullie goed!
10 November 2025 - 19:29
Petra :
Vanuit hier ook heerlijk om te lezen. Geniet lekker daar. Dan geniet ik hier!
11 November 2025 - 12:00
Laura En Ab:
Hallo Zus en Zwager,
Mooi verhaal om te lezen, wat jullie allemaal beleven. Ook lees ik diverse namen van plaatsen, die ik niet ken. Ga er van uit dat jullie de weg wel weten.
Wij zijn aan onze laatste 20 dagen begonnen. Hebben het nog steeds geweldig naar ons zin.
lieve groetjes,
Laura en Ab
11 November 2025 - 13:13
Fred:
Hoi zus en zwager, goed om te lezen dat alles goed gaat in Spanje en dat het weer ook goed is. Veel onbekende plaatsnamen lees ik. Wij kennen hier alleen maar de grote, bekende plaatsen. Geniet lekker verder daar.